De EGO AIO eSmoker

Iedereen weet wel dat het roken van gewone sigaretten slecht is voor de gezondheid. De overheid probeert door middel van het opleggen van een minimumleeftijd ervoor te zorgen dat de jongeren niet meer gaan roken. Door wat te verbieden, zou men wel moeten weten, dat dat echt niet helpt. Zo zal ook het duurder maken van een pakje sigaretten niet helpen. De mensen die verslaafd zijn aan het roken zullen ook blijven roken. Misschien kan men wel overgaan tot een gezonde manier van het roken. Dat zou men kunnen doen door het roken van een e-sigaret. Dat is een product dat meer door de overheid gestimuleerd zou moeten worden. Je kan dit product gemakkelijk aanschaffen op de website van www. esigaretonline.nl Op de website kun je de EGO AIO eSmoker starter set aanschaffen. Wanneer je deze in huis hebt kun je direct beginnen met het dampen (roken).

De Joytech EGO AIO Starter set
Wanneer je op de website van www.esigaretonline.nl de starter set bestelt krijg je een eGo batterij in huis van maar liefst 1500 mah, een ingebouwde tank 2ml (de verdamper) met een afstelbare airflow controle van het bekende merk Joyetech. Wanneer je wilt gaan roken dan moet je op de houder de grote knop induwen. De kleur van het lampje geeft aan hoeveel procent de batterij nog heeft. Wanneer je rookt is het verstandig om ervoor te zorgen dat je voldoende vloeistof in voorraad hebt. Dan kun je onbezonnen lekker blijven roken.

Smaak
Velen hebben behoefte aan de tabaksmaak wanneer ze stoppen met het roken van de gewone sigaretten. Dat is geen probleem. Er is vloeistof verkrijgbaar die je tijdens het roken de tabaksmaak zal geven. Omdat je alleen waterdamp verdampt is het niet schadelijk voor je gezondheid. Je zal geen teer meer binnenkrijgen zoals dat bij een gewone sigaret wel het geval is. Ook voor de omstanders is het niet schadelijk.