PVC vloeren in het hele huis

PVC vloeren zijn hygiënisch, geluiddempend, voelen behaaglijk aan en zijn er in verschillende patronen, zoals hout, beton of marmer. Ideaal om in het hele huis te gebruiken, omdat PVC geschikt is voor alle verdiepingen en voor natte en droge ruimtes.

PVC vloeren in natte ruimtes

In de badkamer en keuken worden meestal tegels gebruikt, maar een PVC vloer is ook heel geschikt, omdat deze vloeistofdicht is en een warmere uitstraling heeft. De vloer in de andere kamers vormt dan één geheel met de natte ruimtes. Dit geeft het hele huis een rustige uitstraling. PVC vloeren zijn heel hygiënisch en kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt. In natte ruimtes heeft het lijmen van de vloer voorkeur boven zwevend leggen in verband met het vocht, ook is het handig om in de badkamer de vloer vast te kitten voor zorgeloos gebruik.

PVC vloeren in droge ruimtes

In de slaapkamers en op zolder kan een minder dikke PVC vloer worden gelegd, omdat hier minder intensief gelopen wordt. In de woonkamer is een dikkere kwaliteit aan te raden. PVC vloeren zijn ideaal voor vloerverwarming. Hier kan de vloer ook zwevend worden gelegd met een goede ondervloer. Zo kan deze er ook weer gemakkelijk uit worden gehaald. Let op met zand en steentjes, stofzuig de vloer dus regelmatig en dweil hem met PVC reiniger. Leg bij de deur een schoonloopmat, plaats glijviltjes onder tafel- en stoelpoten en plaats plantenpotten op schotels tegen watervlekken.
Bij pvcvloerenxl.nl is meer informatie te vinden over de aanschaf van een PVC vloer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.