Twijfel niet langer: kies voor een twijfelaar-bed!

Bij twijfelaar-bed.nl zijn er al lang van overtuigd: een twijfelaar-bed is evenwaardig aan elk ander bed. Slaap je alleen of slaap je samen, in beide gevallen kan een twijfelaar-bed een perfecte oplossing zijn.

Wat is een twijfelaar-bed precies?
Een twijfelaar-bed heeft en breedte tussen 100 en 120cm. Daardoor zit het tussen het éénpersoonsbed (tot 90 cm) en het tweepersoonsbed (vanaf 140cm). Vandaar ook de leuke naam van dit bed.

Wie kiest voor een twijfelaar-bed?
Voor wie alleen slaapt en wat meer ruimte wil, is een twijfelaar-bed zeker geschikt. Als je bijvoorbeeld heel groot bent en je stoot regelmatig tegen het voeteneinde van een normaal bed, dan kan je in een twijfelaar-bed diagonaal liggen. Ook als je onrustig slaapt en veel woelt in bed, hoef je niet bang te zijn dat je uit je bed zou vallen. Er is voldoende ruimte.

Ook koppels kiezen vaak voor een twijfelaar-bed. Ook daar weten ze bij twijfelaar-bed.nl alles van. Er bestaan heel knusse maar kleine slaapkamers. Wil je naast je bed nog een kast of nachttafels plaatsen, dan kan een twijfelaar-bed voor meer ruimte in de kamer zorgen. Rustige slapers die graag knus bij mekaar liggen, vinden een twijfelaar-bed gewoon ideaal. Daarenboven is een twijfelaar-bed goedkoper dan een tweepersoonsbed. Vaak wordt het gekocht door jonge stelletjes die zich volop aan het installeren zijn. Later vervangen ze dit dat wel eens door een tweepersoonsbed.

Misschien moeten we toch niet zo vaak twijfelen, maar de mogelijkheden van een twijfelaar-bed toch eens bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.