Slaap lekker in het perfecte bed

Eén van de belangrijkste meubels in huis is een bed! Een verkwikkende nachtrust geeft je ‘s morgens de nodige energie om de dag door te brengen. Ben je van plan een twijfelaar aan te kopen, lees dan zeker deze tips!

Een twijfelaarbed als oplossing

Twijfelaarbedden kun je omschrijven als een anderhalf persoonsbed. De breedte hiervan gaat van één meter, tot 1.2 meter. Wie in zijn eentje slaapt heeft dus lekker veel plaats en als koppel wordt het knus en gezellig om dicht bij elkaar te slapen. Een twijfelaar bed wordt vaak overwogen wanneer er onvoldoende ruimte is in de slaapkamer. Of, zoals net vermeld, ideaal voor wie alleen slaapt en niet wil verdwalen in een dubbel bed!

Wistje datjes over twijfelaars

Ook voor een twijfelaar zijn comfortabele matrassen op maat: matrassen met binnenvering, pocketvering of koudschuim.
Je kan ze ook kopen als één pakket mèt lattenbodem. Voor het esthetisch aspect heb je net dezelfde keuze als standaardbedden: hout, bekleed met stof, leer,metaal…

Toch twijfelen?

Een bed is een grote investering en een twijfelaar is uiteraard goedkoper dan een tweepersoonsbed. Toch blijkt dat twijfelaars meestal snel van de hand worden gedaan: het samen slapen in een klein bed, is voor wie graag ruimte heeft, niet evident. En wie dit bed koopt als plaats besparing blijft misschien niet een levenslang in hetzelfde huis slapen.
Zorg dat dit een weloverwogen keuze is en vraag raad aan een slaapspecialist.

Leave a Reply

Your email address will not be published.